Onsdag

Skrivet 2012-02-22 Klockan 20:28:27 Direktlänk Allmänt Kommentarer (0)

Jag hittade lite böcker idag. Ska in till stan imorn och kolla på rean på bokhandeln oxå när jag ändå är där. Älskling kollar bokrean i västerås nu när han är där oxå. Blir och unna sig fotvård imorn, en bröllopspresent jag fick av maken min... som går ut nästa månad men måste ta det nu innan bebis kommer. Ska bli jätte skönt.

Dessa böcker hittade jag idag


Efter maxi gick vi hem till Sofia på lite lunch och fika. Jag köpte oss varsin tårtbit, men det var dom dyraste bitarna nånsin... dom måste ha märkt helt fel. Det stod tårtlängd 4-5 bitar för 89 kr... men det var ju bara 2 bitar. Men jag kände inte för att gå tillbaka med det bara för det... hade jag kollat tidigare så hade jag sagt till... Men god var den ;-p

När jag sen skulle ta bussen hem så missade jag den första precis när jag kom ut. Skulle aldrig hinna ens om jag sprang.. så jag gick tillbaka och väntade hos dom en stund. Gick sen ut och hittar inte busskortet som jag precis hade fyllt på på morgonen så jag tog en sms biljett för jag orkade inte gå tillbaka och leta efter den hos dom om jag hade tappat den där. Den låg inte hos dom iaf så jag tänkte att den ligger på maxi nånstans då och det finns ingen chans att jag får tillbaks den heller.... när jag sen kommer hem så hittar jag den i botten av väskan ;-P jag har varit sååå snurrig denna vecka. En riktig virrpanna verkligen. Igår när jag skulle till mamma så missade jag oxå första bussen bara för att jag glömt kortet hemma och kommer på det försent.

Ju större bebismage jag får desto mindre hjärna får jag känns det som :-) hahahahaha


Väl hemma när jag byter om till lite skönare kläder ser jag hur höger fot är svullen. Svullnaden går ändå upp till knät så det var bar och ta fram stödstrumporna och lägga upp benen högt och hoppas det går ner till imorgon. Det är jobbigt när det blir så svullet för det gör så ont.

Hade tänkt tvätta lite idag oxå när jag kom hem, men det orkade jag inte. Får ta det imorn istället. Och så ska jag fixa det som är kvar i barnrummet... torka av skötbordet så man kan lägga alla sakerna på plats och bädda fint i sängen. Det känns sååå mycket mer verkligt nu när man tittar in där och det står på plats.

Längtar så efter dig lilla krabaten. Få lära känna dig :-) mamma och pappa saknar dig så mycket så snart får du allt komma till oss <3
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0