Sjukhuset

Skrivet 2012-02-09 Klockan 18:53:52 Direktlänk Graviditet Kommentarer (0)

Idag hade vi tid till sjukhuset. Kan säga att allt gick jätte bra. Proverna dom tog i fredags var jätte bra så det känns skönt. Vi pratade lite mer om epo, hur vi skulle göra med den. Jag börjar känna lite tveksamhet mot den efter alla biverkningar vi fick höra, kändes inte alls lockande och dessutom är det inte långt kvar heller så det kommer inte hinna gå upp särskilt mycket så den kan göra nån nytta, men hon skulle ändå höra med sina kolleger osv. Det är ju ändå mitt val.

Sen fick vi göra ett CTG-ljud, man kollar barnets hjärta, rörelser osv... tog en timme innan apparaten var nöjd. Dom gjorde det bara för att jag inte kännt plutten så mycket dom sista dagarna, annars håller den på ganska mycket. Så därför tog dom den istället för ultraljud. Det är visst inte så bra och göra ultraljud för mycket för det kan barnet ta skada av tydligen.
Men allt var helt normalt så det kändes super skönt. Nu är man lite mer lugn :-)

På onsdag är det dags för kontroll igen på MVC då får vi se hur mycket till blodvärdet gått upp. Men jag är inte så nervös och orolig längre. Allt kommer gå sååååå finfint!!


Väskan till BB är snart färdig packad, ska sätta upp telnumret till förlossningen på kylskåpet så man inte springer runt här och letar när det är dags liksom.
Nu är jag i vecka 37 <3 inte många dagar kvar tills vi får se lilla varelsen i magen.
Fick precis ett sms av en av dom andra "mammorna" från föräldrargruppen om att träffas i nästa vecka och ta en fika. Det tycker jag låter jätte kul. Vi hamnade i en mycket bra grupp tycker jag. Vi kom bra överens allihopa och ja, det kändes bra. Återträffen vi ska ha i maj kommer bli jätte kul då alla fått sina pluttar. Måste börja hålla utskick i tidningen nu så man kan klippa ut bilderna och spara. Sånt är kul för plutten och ha sen ;-)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0