Sömnlös natt

Skrivet 2012-02-16 Klockan 10:36:56 Direktlänk Värk/Fibromyalgi Kommentarer (2)

Igår kväll hade jag sååå ont i hela kroppen så jag trodde jag skulle dö. Min högra höft ville heller inte fungera riktigt. Börjar känna av fibromyalgi värken mer och mer och dessutom vara gravid och som det tynger på så känns det väldigt jobbigt. Jag vet inte om kroppen blivit överbelastat från igår, var en stund hos mamma på lunch innan jag skulle till MVC på kontroll. Men gå den lilla sträckan från mamma in till stan tog en evighet. Normalt tar det ca 20 min men nu tog det en halvtimme. Man är verkligen tung nu och kan inte gå särskilt fort. När jag väl kom hem sen var jag helt slut i kroppen.

Natten var jobbig då jag hade så ont så jag hade svårt och vända och röra mig, med lite tålamod så gick det men as jobbigt var det. Hoppas att nästa natt ska bli bättre. Känner fortfarande av höften lite grann och en MASSA tryck nertill för pluttens huvud ligger så långt ner nu så det känns som det ska komma snart.

En i föräldrargruppen fick sin lilla flicka inatt oxå :-) den var oxå tidig, ca 2½ vecka tidig så den var väldigt liten men så söt. Nu är det bara 4 kvar av 6 :-) Hittills bara flickor och tidigt födda.Skulle behöva packa färdigt min väska till bb oxå, man vet ju aldrig :-0 tänk om det börjar och så har man inte väskan färdig. Jag som inte hanterar stress så bra och blir helt glömsk och hjärnan lägger av kan ju inte tänka då. Så jag får se till att fixa det under dagen. Skulle behöva tvätta lite oxå så man får undan lite saker men det får jag se hur kroppen orkar med det.


Har iaf äntligen mailat mina handläggare på AF och arbetslivsresurs.... och ett nytt team möte är inbokat... 2 veckor efter förlossningen... wiihoo, tror dom att jag skulle orka med det så snart efter.... det är bara och ta sig dit!!


Ha en fin Torsdag!!
Kommentarer
Postat av: Sofia L

Skrivet 2012-02-16 Klockan 12:18:01

Postat av: Juliette S

Skrivet 2012-02-16 Klockan 14:36:25
URL: http://juliettesil.blogg.se/
Jag tror jag har för mycket grejer nerpackat :) o jag e kass på o skriva såna packlistor haha :)
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0