Packar

Skrivet 2012-06-29 Klockan 15:58:27 Direktlänk Smink Kommentarer (0)

Idag blir det packa packa och åter packa!! Som om det inte är nog svårt att packa till sig själv så har man helt plötsligt en till och packa åt. Vad behöver man packa ner till en snart 4 månaders bebis mer än kläder? Hur mycket kläder och vad... långärmat eller kortärmat?? Får sitta och kolla igenom lite vad hon har och packa så gott det går. Tvätta kan vi ju göra hos nån, men inte där vi bor då det är rost i vattnet. Så allt som ska diskas och sånt åt henne, som nappflaskor och nappar, det måste göras i rent vatten som vi får hämta!!
Har väl ett hum om vad som ska med!!
 
Har vikt undan all ren tvätt och plockat här hemma så det är rent när vi kommer hem sen. För vi hinner mer eller mindre bara hem och tvätta lite och packa om och så iväg igen!
 
 
 
Idag kom mitt paket från smink.net. Paletten är mycket finare i verkligheten :)
 
När vi är färdiga sen med allt (Janne tvättar bilen ut/invändigt) så måste vi till babyproffsen och hämta en ny del till pumpen som jag ska ha med till Finland! Och sen måste jag till HM och byta ut tunikan jag köpt, ena öglan där skärpet ska sitta har ju gått sönder och det missade jag i butiken.
 
Så med andra ord: Kvällen spenderas med att packa!!!
 
Ha det gott folk!!
 
 

xoxo
Juliette ♥
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0