Primärvården

Skrivet 2012-11-01 Klockan 13:10:39 Direktlänk Kommentarer (1)

Just nu sitter jag och väntar på gamla sjukhuset. Ska träffa arbetsterapeut och sjukgymnast! Just nu känner jag bara blä för det här. Har verkligen ingen lustigt! Det ger ju inget ändå. Jag blir inte frisk bara för det!! Tröga människor!

Igår hade jag team mötet oxå. Sa igen att det här är inget som jag vill göra utan jag måste för att knäppa f-kassan tvingar en!!! Jag vill INTE vara ifrån min söta, goa, underbara dotter. Nu är det massa möten och skit inbokat plus att jag ska börja med praktik oxå 2 dar i veckan. Vill dom att jag ska dö eller??! För det lär jag ju göra.

Idag mår jag skit som det kanske märks!

Kommentarer
Postat av: Mikael

Skrivet 2013-03-02 Klockan 11:20:24
URL: http://forum.modekampanj.com
Hej, hoppas jag inte stör!

Jag ville bara höra med dig om du har något intresse av ett Modeforum? Tanken är att hjälpa mindre bloggare eller små hemsidor att synas som inte har råd att betala pengar för tex adwords eller bloggcast. Om man gör ett bra inlägg i modeforumet så får man automatiskt mer läsare och ett plus är att i vårt modeforumt är vi alla vänner och hittar på roliga saker tillsammans. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor kram från ModeMikael


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0