Lite shopping :)

Skrivet 2012-05-14 Klockan 20:16:13 Direktlänk Juliette shoppar Kommentarer (0)

Imorse ringde svärfar och frågade om vi skulle iväg och köpa lite grejer till Inessa :)
Ånej tänkte jag, nu har svärmor vart i farten igen efter att vi pratade igår via skype.... Jag sa att vi köper det själva med tanke på att det kostar enhel del... men men...
Vi behövde ju köpa en babysitter och en babygym. Jag hade redan kollat ut vilken jag ville ha men nu sa dom att dom så gärna ville köpa det så vi åkte iväg till babyproffsen.

Nu sitter hon i sin nya babysitter och har precis ätit oxå :)
Nöjd sitter hon där och tuggar på sin hand och tungan åker ut hahah


Babygymet har jag inte packat upp ännu :) men båda är från Pingu.


Sen var vi förbi kappahl oxå så jag fick köpa lite nya pyjamas till henne och så blev det även lite plagg från märket newbie (ekologisk bomull). Den serien är ju helt underbar, så fina och söta plagg!!






Sen var jag förbi Gina Tricot oxå och hittade en sååå sjukt snygg fransväska som jag letat efter. Den är verkligen perfekt. Sen blev det ett linne oxå med fransar nertill, kan ju inte låta bli ;-)





Nu fattas bara den där perfekta jeansjackan oxå som jag ska försöka hitta ;-)


Sen kom även mitt paket från Style by Tyra. Mina fina clutch väskor som passar en fest outfit.

Dom kostade 89 kr/styck bara i en dag så jag passade på.



(Mobilblogg) Idag var vi på bvc, fick skj...

Skrivet 2012-05-09 Klockan 18:11:04 Direktlänk Allmänt Kommentarer (0)

20120509_152947 (MMS)

(Mobilblogg) Idag var vi på bvc, fick skjuts av en kompis dit, super super snällt! Vikten hade gått upp ca 170 går så nu väger hon 3618g och hon 54cm lång. Lite mer normal storlek på henne nu. Var förbi apoteket oxå försöka att köpa koklösning till henne. Hon har så mycket snor i näsan så hon får svårt och andas ibland, då hittade jag dessa 2 lack som jag bara var tvungen att köpa :-) vår färger verkligen. Dom blir så snygga på naglarna när man fått lite bränna. Hoppas på lite sol så man kan få lite färg ;-) Nu ska jag börja med middagen!


Style by Tyra

Skrivet 2012-05-09 Klockan 17:39:53 Direktlänk Allmänt Kommentarer (0)

Fick mail idag från Style by Tyra om att deras kuvertväskor va halva priset på och jag har tänkt länge att jag ska skicka efter, så nu passade jag på, 89 kr, bara idag!!
Beställde en gul och en svart. Den gula passar ju perfekt till en svart outfit så man får liten färgklick



Ska bli kul och få använda den snart.

Suktar även efter dessa skor

Frågan är bara hur sköna dom är, har läst på många ställen att dom är sköna men ändå. Kanske nåndag jag äger ett par :)




7 maj 2012

Skrivet 2012-05-07 Klockan 15:36:53 Direktlänk Allmänt Kommentarer (1)

Måndag idag. Känner mig helt slut. Inessa sov ändå ganska bra inatt men känner mig inte alls utvilad. Vaknade första gången vid 5.30 och ammade henne. Sen vaknade hon två timmar senare och jag ammade igen och sen vaknade hon 10.30 ungefär men jag kände att jag ville sova vidare men jag var ju tvungen att gå upp. Idag har jag kännt mig snurrig, som i en dimma eller vad man ska säga. Kroppen skriker idag av massa värk överallt.

Fick avboka mamma fikat idag. Kände verkligen att jag inte orka dit idag. Lite tråkigt men men. Vi ses ju allihop på torsdag då vi har återträffen :-) det ska bli super kul.

Igår var det den 6 maj, exakt 2 månader sen min söta vackra dotter föddes ♥



Hon växer på, min lilla sötnos.

Idag har hon bråkat mycket med mig. Varje gång jag ska amma henne så bråkar hon och krånglar så... hon är så trött men vägrar sova, fast nu har hon somnat så jag hoppas hon sover ett par timmar.

Gjorde mig lite lätt lunch idag, en nyttig smoothie av blåbär, hallon, en banan, 70 g spenat och 3 dl vatten. Super god är den!!




Tänkte försöka måla naglarna nu med mitt nya lack så jag hoppas hon sover gott nu :-)



Puss&Kram


RSS 2.0