Kall jobbig måndag

Skrivet 2012-01-30 Klockan 12:02:57 Direktlänk Allmänt Kommentarer (2)

Natten har varit skit jobbig. Jag fick plötsligt super ont i magen, en frätande känsla som jag fått tidigare (tror det är magsåret) men denna var 100 gånger värre. Jag sprang på toa och spydde, gick och la mig, spydde, gick och la mig och så höll det på i 2-3 timmar samtidigt som det kändes som det skulle fräta sönder och en rejäl svimkänsla. Försökte andas lungt för att det skulle gå över men det hjälpte inte så mycket. Tänkte ringa mamma men och andra sidan vad kunde hon göra.... Sen fick jag sova ca 3 timmar innan det var dags att gå upp, äta frukost, det lilla jag fick i mig och sen ta bussen till stan. Hade tid hos arbets terapeuten idag och sista gången så jag var ju tvungen och ta mig dit.

Kände på bussen igen att magen började göra ont. Har fortfarande känningar av det så nu vilar jag lite tills älskling kommer hem. Han är väl hemma om nån timme nu....


Avspänningen får jag skippa idag, känns inte som nån idé och åka dit när jag inte kan vara med på hela ändå, då vi har föräldrargruppen kl 16 och avspänningen slutar kl 16. Känns inte så bra och gå dit heller när jag mår illa och man ska hålla på med övningar heller.


Ska försöka sova nån timme nu...natti....

Plutten

Skrivet 2012-01-29 Klockan 17:00:10 Direktlänk Bebis Kommentarer (0)

Här är några små söta grejer jag skulle vilja ha till lilla plutten... men får väl kanske göra en beställning istället för älskling har inte köpt det, tror jag





Hur söta är inte dom här??!!! Hehe, jag vet, det blir mycket bebis inlägg nu för tiden :)

29 januari 2012

Skrivet 2012-01-29 Klockan 16:53:25 Direktlänk Min Makeup Kommentarer (0)

Lägger upp en bild på en sminkning jag gjorde härom dagen, älskar markerande ögon, lite sotade ögon... såå snyggt!!



Skuggorna kommer från min palett från Elf :)




SMS-inlägg

Skrivet 2012-01-29 Klockan 11:22:18 Direktlänk Fotografering Kommentarer (0)

imag2316-1 (MMS)

Lyxfrukost hos mamma och pappa :-) att få vakna upp och frukosten redan står färdigt på bordet är ju inte dumt!! Taaack


Hej Lördag!!

Skrivet 2012-01-28 Klockan 11:24:32 Direktlänk Allmänt Kommentarer (0)

Idag är ingen bra dag känner jag. Huvudet värker, kroppen värker, benen skakar och krampar och jag mår illa. Har sovit fruktansvärt dåligt inatt dessutom. Har sovit dåligt flera nätter i sträck nu. Det är jobbigt. Känner mig trött hela tiden. Vaknar upp tidigt och känner mig inte alls utvilad nåt. Vet iinte vad jag ska göra för att kunna sova bättre. Mina sömnpiller kan jag ju inte ta nu heller med bebis i magen....
Känner mig konstant orolig och nervös men jag vet inte varför... kanske är jag orolig inför förlossningen iaf omedvetet, jag tror inte jag är orolig men det kanske jag är. Hmmmm.... jaja.. allt blir bättre när älskling kommer hem.

Idag ska jag till mamma och pappa och sova över där. Kanske sover jag bättre där oxå, det vet jag inte. Det märker vi väl. Eller så kommer jag grubbla över hur katterna har det. Fast jag vet att dom klarar sig. Det är bara jag som är ett enda stort orosmoment just nu hehe. Ororar mig för allt känns det som.

Hade sammandragningar inatt igen. Men inte så kraftiga som natten innan och inte så länge. Varför ska dom göra så ont ibland?! Fast det är ju bra att jag känner sammandragningar, förbereder sig tydligen inför förlossningen har jag hört :-)

Nä idag är ingen bra dag. Jag vill bara ligga hemma under täcket och glo i väggen..... typ.....




Gåva från Åhlens

Skrivet 2012-01-27 Klockan 16:57:38 Direktlänk Fotografering Kommentarer (0)

Fick en liten gåva från Åhlens från deras baby serie då jag ska ha barn om en månad.


Trött

Skrivet 2012-01-27 Klockan 16:46:58 Direktlänk Allmänt Kommentarer (0)

Dagen idag har varit jätte bra. Sista dagen började bra, när jag kom imorse till Åhlens så satt chefen och en annan och fikade, när dom såg att jag hade tårta med mig så vart dom chockade men överlyckliga :-) dom sa just att dom var såååå sugna på nåt sött. Så dom skar upp en varsin bit till sig och en till mig och kaffe och så satt vi där ca 30 min och pratade och mumsade i oss. Tårtan var SUPERGOD!!!!!! ;-)

Dom hade fixat en liten påse till mig med en liten present, super gulligt av dom :)

Gick upp och jobbade sen, fanns inte så mycket för mig att göra idag så jag gick mest och plockade rent bland hyllorna och små städade. Men det var lagom.

Efteråt gick jag till mamma, hon ringde på morgonen och undrade om jag ville komma på lunch sen så jag knallade dit och på vägen fick jag värsta yrseln så jag höll på och ramla. Fick ta det lite lugnt sen.

Vi satt och åt och jag visade kläderna (på mailen) som janne har köpt. Hon tyckte dom var super söta.
Sen åkte vi en snabbis till öb och rusta, hon skulle kolla på nån grundfärg till altanen... sen körde hon hem mig.

Ska dit imorn efter mötet och sova över (undra om hon blev orolig när jag berättade om sammandragningarna)



Nu ligger jag i soffan och tar det lungt. Öppnade mitt paket som kom idag oxå som jag väntat på :-) Hoppas produkterna är bra... men för det priset, vad kan man förvänta sig hahahah :-D

27 januari 2012- sista dagen

Skrivet 2012-01-27 Klockan 09:12:09 Direktlänk Allmänt Kommentarer (2)

Godmorgon!!

Idag är det fredag :) det innebär sista arbetstränings dagen på Åhlens smink avdelning. Det känns så skönt att sluta nu. Även om jag har haft det väldigt bra där och trivs med dom som jobbar där så känner jag mig helt slut när jag kommer hem. Känner mig typ död nästan och så ska det ju inte vara om jag ska kunna jobba. Vi har inte ens lyckats trappa upp tim antalet heller så jag hoppas verkligen att FK inte blir sura över det.

Nu sitter jag iaf här och har fått i mig frukost i lugn och ro. Svärfar hämtar mig om 30 min, han ska köra mig idag eftersom jag ska hämta tårtan jag bjuder på. Känns ju super snällt att få skjuts sista dan :-)

När jag kommer hem sen ska jag nog försöka slänga i en maskin med tvätt och vika det som väntar i korgen :) det tråkiga som måste göras. Skulle vilja greja här hemma oxå men vågar inte... hade såna extrema sammandragningar inatt så det var nästan jag skulle ringa, jag vill INTE FÖDA NU!!!!! Men idag känns det bättre. Den rör sig och har sig i magen. Bara en månad och två dagar kvar <3


Kollade mailet jag fick av älskling oxå, vilka söta bebis kläder han har köpt ;-) nu längtar man ju ännu mer efter sin lilla krabat....

Kolla in den här, hur söt som helst ju :


Eller den här:


Nu vet jag inte varför bilderna blev så, men ni får vrida huvet :) det här är bara endel av det han köpt ;-)



Nä nu ska jag upp och borsta gaddarna och sen iväg strax.
Ha en toppen dag!!!


Puss och kram <3

Paket

Skrivet 2012-01-26 Klockan 20:39:00 Direktlänk Allmänt Kommentarer (2)

Idag kom ett paket från Libero :) hmmm tänkte jag, då jag inte beställt nåt från dom. När jag öppnade så var det en bad olja till plutten. Fick ju skölja av den då den var helt oljig. Tack för den iaf :)


Haft en liten pyssel och fika stund med en kompis och hennes dotter. Kul att ni ville komma :-) Dottern hennes tyckte det var kul att få pyssla lite (hoppas jag) heehhehe.


Nu ligger jag i soffan och tar det lugnt och glor lite på tv.



Imorn blir det sista dagen på Åhlens!!

Torsdag 27 januari 2012

Skrivet 2012-01-26 Klockan 11:55:09 Direktlänk Allmänt Kommentarer (0)

God middag!

Sitter här med handduken fortfarande i håret... vill att det ska vara torrt innan jag går iväg om en timme till salongen här. Ska äntligen få mina bryn plockade. Det är nog en evighets sen jag gjorde det så det är dags nu :)

Sov inte så bra inatt heller.. det var varmt ena stunden medan jag frös den andra stunden... min kropp kan inte riktigt bestämma sig för vad den vill ha... kyla, värme, kyla eller värme.... Tror inte jag behöver elda i kaminen idag. Det känns inte så iaf, men får väl avvakta under dagen.


Senare i eftermiddag kommer en kompis hit med sin lilla dotter... ska fika och pyssla ihop ett flyttkort. Hennes bror flyttar snart, känns jätte trist men kul för honom.


Har precis fått i mig lite frukost och kämpar med att få i mig blåbärssoppa och lite frukt... men mår så illa idag.


Ha en toppen dag!!



Tävlar

Skrivet 2012-01-26 Klockan 11:46:34 Direktlänk Allmänt Kommentarer (0)

Jag är med på en tävling och jag hoppas jag vinner hahahah :)) Det är en hudvårdskit från Nivea...




http://erikasmakeup.spotlife.se/2012/01/19/till-er-lasare/


Får hoppas på lite tur nu då :)


Praktik

Skrivet 2012-01-25 Klockan 16:48:27 Direktlänk Juliette shoppar Kommentarer (2)

Idag var jag iväg till praktiken fast jag inte sovit nåt inatt. Haft såna kramper i benen igen och har bara inte kunnat sova. Halv 7 redan var jag klar vaken och försökte sova en timme till innan jag skulle upp. Men fyyy så trött jag var sen då när det var dags. Och frusen såå in i bomben!!! Är det nåt fel på mig nu att jag är så frusen?? Har ökat värmefläkten och 3 element är igång, det är mer än vad vi brukar ha... och nu eldar jag i kaminen för jag fryser fortfarande fast jag har massa kläder och filt på mig. Nåt skumt är det, vad vet jag inte.

Idag på praktiken fick jag sätta ut nya prislappar på det som var rea nu, kampanjpris. Det var kul med lite omväxling. Det är ju min sista vecka nu.. fredag blir sista dagen!! Ska bli skönt faktiskt.



Efter praktiken gick jag runt lite i butiker. Jag var inne på make up store och sa hej till Sandra och kollade om dom hade läppstiftet jag var ute efter, men den var slut :( sen var jag till hälsokost life och skulle kolla en grej där men det sålde dom inte och jag passade på och kolla på typ olja för bebisar och den fick jag helt gratis!!! Vart helt chockad. 43 kr kostar den men ändå, den bjöd hon på... tackar och bockar för det :-D

Sen var jag inne på Edvins Corner, brukar aldrig vara inne där men jag gick in där nu och hittade 2 ringar som jag köpte. Den ena var det halva priset på så jag köpte båda. Dom passar så bra ihop oxå :-D




Inne på kappahl köpte jag en bebis sparkdräkt och en body och självklart ett gosedjur <3 kunde ju inte motstå det heller.







Bebis overall

Skrivet 2012-01-24 Klockan 17:26:41 Direktlänk Bebis Kommentarer (2)

Har suttit och kollat olika sidor efter en bebis overall... helst vill jag ju inte köpa nån för det känns så onödigt när det snart är vår... men nu med snön som kommit och kylan oxå dessutom så kanske man får köpa en iaf.
Jag hittade en super söt från ZARA som inte var så dyr. Hittar älskling ingen i USA så blir det nog den om jag inte hittar nån annan. Det är ju typ en sån jag är ute efter.

Den vita var slut så det blir iså en grå om det inte kommit in en i vit senare. Köper nog en 3-6 månader, tror det var den enda stl kvar om dom inte får in fler snart. Men visst är den söt ;-) det får mig att längta ännu mer efter vår lilla plutt!! <3

24 januari 2012

Skrivet 2012-01-24 Klockan 14:02:43 Direktlänk Allmänt Kommentarer (0)



Halloj!

Vaknade typ vid halv 10 super trött och med såna extrema kramper i benen/låren och värk i hela kroppen. Ville bara ligga kvar och gjorde det en stund. Fick mail av älskling om att han hittat massor med bebis kläder och att jag kunde kolla in en amerikansk hemsida (GAP) så det gjorde jag och hitta massor massor med söta bebiskläder, ville ha allt :-) hehe

Jag kollade igenom och skickade lite bilder på ungefär det han kunde köpa.Dom hade inte så mycket rea nu, tror den kommer i februari så klart. Men han har lite och gå efter iaf.

Sen ringde mamma på skype och vi pratade en stund, hon kanske kommer hit en sväng och tar en lättstädning åt mig eftersom jag inte ska hålla på för mycket. Särskilt inte nu när jag är ensam hemma. Vill ju liksom inte föda nu när mannen min är på andra sidan atlanten ;-)

Sen ringde svärfar och skulle kolla vilken tid jag ville åka och handla. Skulle även till winerbageriet och beställa en tårta som jag tänkte bjuda på fredag, min sista dag på arbetsträningen. Sen var jag förbi maxi och handlade lite som var slut och lite annat smått och gott som en ögonbrynspenna, läppstift och nytt nagellack. Kände för att pigga upp mig lite.


Nu sitter jag här i soffan med filt för det är svinkallt hemma. Har höjt värmefläkten mer och satte igång ännu ett element så jag tror jag ska klara mig annats får jag elda i kaminen.


Min nacke idag är inge vidare bra alls. Den är stel och gör ont. Armarna domnar oxå emellanåt. Benen krampar oxå till och från och svullna är dom.





Detta lilla köpte jag, ny pensel, lack och läppstift :) det piggar upp min lilla vardag hahahah:-D

Läppstift: Isa Dora nr.47 Summer Red
Nagellack: Depend nr 253
Snedpensel



Ha en toppen dag!!


Puss


Föräldrargruppen

Skrivet 2012-01-23 Klockan 19:04:23 Direktlänk Graviditet Kommentarer (0)

Kom hem för nästan en timme sen från föräldrargruppen. Mamma var med mig idag då äskling är borta. Vi fick lite mer info om förlossningen och se en video och så visade hon lite snabbt om hur man ska andas när man får värkar - profylax andning som det kallas. Vi har fått en bra grupp tycker jag. På torsdag är det familjerådgivningen, men den skippar jag nog. Känner inte att den är så behövlig här... :-) barnmorskan tyckte inte det va så mycket och hurra åt det heller så jag är nog hemma då.

Ska käka lite nu, är smått hungrig känner jag hahah


Ha det gott alla därute!

Puss <3


Hallen

Skrivet 2012-01-23 Klockan 12:45:17 Direktlänk Inredning Kommentarer (2)


Före: Vidrig mintgrön panel med solblekta ljusgula tapeter

Före

Efter: Panelen e helt borta :)
Efter bild

Vi är verkligen super nöjda. Nu ska jag bara hitta en snygg vit möbel till hallen av nåt slag... byrå eller skåp... nåt iaf :)

Måndag 23 januari 2012

Skrivet 2012-01-23 Klockan 11:30:07 Direktlänk Allmänt Kommentarer (0)

Godmorgon!

Inatt har jag fått sova ordentligt utan att bli väckt av katterna. Stackarna, dom har varit så oroliga flera dagar nu när dom var här och renoverade. Igår kväll låg Gizzmo och bara sov och inatt har hon sovit ordentligt utan att hoppa upp och ner för sängen tusen gånger.

Idag händer det inte så mycket. Jag kommer ta det ganska lungt. Det värker i hela kroppen idag så jag måste ta det lungt. Kl 16 ska jag iväg till föräldrargruppen igen, ska bli kul. Har mamma med mig idag eftersom Janne är borta. Fick sms av Janne inatt att han var framme på hotellet i Boston och att allt hade gått bra, skööönt, då kan jag slappna av lite.


Nä, jag ska försöka få i mig lite frukost nu...så man orkar igenom dagen :-)

Ny blogg

Skrivet 2012-01-22 Klockan 22:32:04 Direktlänk Inredning Kommentarer (3)

Resultatet i köket
Efterbild


Nu har jag startat en ny blogg. Jag kommer fortsätta skriva samma som förut men jag är så trött på bloggspace när jag bara kan ladda upp en bild per inlägg. Tror denna kommer bli bättre, jag kommer trivas med denna mer :-)

Dom här dagarna har jag bott mycket i köket känns det som ;-D jannes kusin med en annan har varit här några dagar och renoverat det sista som var kvar att göra. Det är bara vardagsrummet kvar som dom tar snart oxå. Sååå skönt och bli av med det sliskiga, vidriga och äckliga mintgröna panelen, pissgula och orangea tapeter.
Allt är sååå mycket snyggare nu, jag sitter bara och typ tittar på väggarna nu hhahaha.

Dock får jag bo lite nu utan att möblerna är på plats för Janne åkte till Boston idag och kommer hem om en vecka. Så möblerna är inte på plats än..

Här ser ni hur det såg ut innan, kolla inte på all folk som e ivägen... missade ta ett kort innan dom rev bort allt..
Förebild: ni ser panelen och gröna tapeten..

RSS 2.0